niedziela, 19 lutego 2012

W niedzielę rano

























6 komentarzy:

  1. Piękny i smaczny niechybnie:) Drożdżowy czy na zakwasie?

    OdpowiedzUsuń
  2. Pszenno-żytni drożdżowy. Zakwas muszę sobie dopiero wyhodować - kiedyś miałam i też piekłam :)

    OdpowiedzUsuń
  3. Piękny chleb!!! Podzielisz się przepisem? Chętnie bym upiekła rodzince taki bochenek na śniadanko :D
    Pozdrawiam cieplutko!!!

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Brydziu, chętnie bym się podzieliła, problem w tym, że przepisu brak, ja wszystko piekę "na oko". Z przepisu jakoś nigdy mi nie wychodzi :). Ale na blogach jest mnóstwo przepisów na domowe pieczywo, więc na pewno znajdziesz coś dla siebie. Albo stworzysz własny :). Pozdrawiam!

      Usuń
  4. Jaki wspaniały chleb ! Po prostu poczułam jego zapach... Piękne zdjęcia! pozdrawiam cieplutko, dziękuje za tak pozytywne uczucia wieczorową porą i zapraszam do siebie :)

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Dziękuję! Chętnie zajrzę :)
      Pozdrawiam!

      Usuń

Dziękuję za Twoje słowo.
Komentarze są moderowane ze względu na spam. Nie cenzuruję opinii.